Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η ευκαιρία του Σακελλαρίου

Ο σοβαρός τραυματισμός των Λίνο και Σαβίνι σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του Μπουσαϊντί, δίνει την ευκαιρία στον Σακελλαρίου να πάρει φανέλα βασικού στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και να καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχει πολλαπλό ενδιαφέρον για τον Δικέφαλου του Βορρά, αφού η ομάδα βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία και χρειάζεται τους βαθμούς, ενώ ένα παιχνίδι εναντίον των πράσινων πάντα έχει να κάνει και με το πρεστίζ.Τα προβλήματα ωστόσο για τον Παύλο Δερμιτζάκη δεν θα λείψουν, αφού ο Δικέφαλος είναι πληγωμένος στα... φτερά της άμυνας. Λίνο και Σαβίνι είναι νοκ άουτ εξαιτίας τραυματισμού, ενώ ο Μπουσαϊντί πρόσφατα μπήκε στις προπονήσεις και δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Έτσι λοιπόν ο Δερμιτζάκης θα ξεκινήσει με τον Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο και τον νεαρό Σακελλαρίου αριστερά. Ο 22χρονος αμυντικός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με τον Άρη, παρά την ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0. Είναι φανερό πως ο Σακελλαρίου έχει μία μεγάλη ευκαιρία να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, αν και θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά.

Από εκεί και πέρα Γκαρσία και Βιτόλο δεν αλλάζουν στο κέντρο, όπως και οι Κοντρέρας, Μαλεζάς στην άμυνα, ενώ "μάχη" θα γίνει στα δεξιά, με τους Σαλπιγγίδη και Ελ Ζαρ να διεκδικούν μια θέση. Ο Βιεϊρίνια θα ξεκινήσει στα αριστερά, ενώ ο Ίβιτς θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Μουσλίμοβιτς.

Τέλος εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Παπάζογλου έμεινε εκτός αποστολής. Στη θέση του προτιμήθηκε ο Φιλομένο.

Στο χειρουργείο ο Σαβίνι

Τελικά ο Ιταλός αμυντικό δύσκολα θα γλυτώσει την εγχείρηση, μετά τον τραυματισμό που υπέστη σε προπόνηση πριν λίγες ημέρες. Μέσα στην εβδομάδα θα ταξιδέψει στην πατρίδα του, όπου και θα τον εξετάσει ειδικός γιατρός.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του τόνισαν πως το χειρουργείο είναι η μόνη λύση για να αντιμετωπίσει μια και καλά το πρόβλημα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: