Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ύμνοι Βενγκέρ για Αρσάβιν

Μπορεί σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Αντρέι Αρσάβιν να μην έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, όμως για τον Αρσέν Βενγκέρ αυτό δεν ισχύει. Ο Αλσατός τεχνικός συμφωνεί απολύτως με τα στατιστικά που δείχνουν ότι ο Ρώσος μεσοεπιθετικός είναι ο καλύτερος στην Premier League σε δημιουργία φάσεων.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ υπολογίζει πολύ στη δημιουργικότητα του ποδοσφαιριστή του και ελπίζει να τον έχει αρκετά ακόμη χρόνια κοντά του στην ομάδα:

«Αν κοιτάξεις τα στατιστικά, έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στην Premier League. Αυτό μοιάζει παράξενο σε κάποιους που πίστευαν ότι δεν τα έχει πάει και τόσο καλά φέτος. Είναι ο καλύτερος και κατά τη δική μου άποψη στο να δημιουργεί ευκαιρίες.

Έχει μέλλον σίγουρα στην ομάδα. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του ή καλύτερα μέχρι να τελειώσει το καινούριο του όταν ανανεώσουμε. Βρισκόμαστε πάντα σε διαπραγματεύσεις. Όμως όταν υπογράφει κάποιος παίκτης ένα τετραετές συμβόλαιο, στα δύο χρόνια είναι καλό να επαναδιαπραγματευτείς, οπότε δεν είναι συνετό να πούμε πολλά για αυτό το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: