Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ρούνι: "Ανυπομονώ να επιστρέψω"

Με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον να τού δίνει "συγχωροχάρτι" και τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 150.000 λίρες την εβδομάδα (ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Γουέιν Ρούνι είναι... στα πάνω του! Και να φανταστεί κανείς ότι έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από τις αποδοκιμασίες και τα εναντίον του συνθήματα από τους οπαδούς της ομάδας. Το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως, όταν ο 25χρονος επιθετικός αναθεώρησε την απόφασή του να φύγει από το "Ολντ Τράφορντ".

"Ανυπομονώ να ξαναφορέσω την κόκκινη φανέλα", δηλώνει τώρα ο Ρούνι, αφού είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. "Θέλω να ξαναμπώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα επιστρέψω στο ανώτερο επίπεδο, δεν ανησυχώ καθόλου γι' αυτό. Γνωρίζω ότι οι φίλοι μας αναστατώθηκαν τις τελευταίες ημέρες απ' όλα όσα πληροφορήθηκαν.

Ισως χρειαστεί χρόνος για να αποκατασταθεί η σχέση μας με κάποιους από αυτούς. Ομως, θα δώσω το 100%, όπως πάντα, για να επαναφέρω τη σχέση αυτή στα επίπεδα που βρισκόταν πριν από λίγο καιρό", είπε ο επιθετικός της εθνικής Αγγλίας, που έχει στο πλευρό του τον Φέργκιουσον και τον αρχηγό της ομάδας, Ρίο Φέρντιναντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: