Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

«Μένω χωρίς δεύτερη σκέψη»

ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ: «ΖΩ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ». «ΟΡΑΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ». «ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΠ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». «ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ». -Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, χωρίς δεύτερη σκέψη μάλιστα, εξέφρασε με συνέντευξή του ο Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας ότι περνάει υπέροχα στο Λιμάνι αφού στη χώρα μας ζει κάτι ξεχωριστό.

Ο Βέλγος κυνηγός αναφέρθηκε στο όραμα της διοίκησης του συλλόγου να δημιουργήσει ένα μεγάλο και δυνατό κλαμπ, συμπληρώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα με την ερυθρόλευκη φανέλα από όσα έχει δει κάνει. Δηλαδή, κινήσεις που δοκιμάζει στις προπονήσεις και ακόμα δεν έχει κάνει στο γήπεδο.

Διαβάστε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μιραλάς στη 'Sportday' :

Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πώς τους έζησες;

«Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Η προσαρμογή μου επιτεύχθηκε γρήγορα. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Είμαι χαρούμενος, νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου».

Η ομάδα τα πάει μια χαρά. Αρχίζει να παίζει καλή μπάλα, είναι πρώτη, έχει σερί νίκες. Είναι αυτό που περίμενες από πλευράς επιπέδου;

«Ναι, ναι. Hξερα ότι η διοίκηση είχε το όραμα να δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα, γι' αυτό έκανε και ορισμένες σημαντικές μεταγραφές. Προς το παρόν όλα κυλούν υπέροχα και είμαστε στον σωστό δρόμο. Μία μεγάλη ομάδα πρέπει, όμως, να είναι πάντα συγκεντρωμένη στο επόμενό της παιχνίδι και όχι στο παρελθόν, γι' αυτό και στο δικό μου μυαλό είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο ματς αυτό το Σαββατοκύριακο, στο οποίο πρέπει να αποδείξουμε και πάλι ότι κινούμαστε στον σωστό δρόμο».

Υπάρχει μεγάλη μάχη στον Ολυμπιακό γι' αυτή τη μία θέση στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχουν ο Πάντελιτς, ο Μήτρογλου, ο Νέμεθ και εσύ. Πώς βιώνεις αυτή τη μάχη;

«Με τον καλύτερο τρόπο. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Για εμένα είναι σημαντικό να υπάρχουν τόσοι πολλοί και καλοί παίκτες σε μία θέση. Και αυτό γιατί πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε προπόνηση, αλλά και σε κάθε ματς είτε παίζεις δύο λεπτά είτε σε ολόκληρο το παιχνίδι για να αποδείξεις στον προπονητή ότι είσαι ο καλύτερος και πως εσύ πρέπει να παίζεις».

Είσαι δανεικός από τη Σεντ Ετιέν και υπάρχει οψιόν αγοράς. Με τα σημερινά δεδομένα θα έμενες στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια;

«Εγώ αισθάνομαι υπέροχα εδώ. Τώρα είναι στο χέρι του προέδρου και του ατζέντη μου να συζητήσουν για να δουν τι μπορεί να γίνει για να μείνω εγώ. Επαναλαμβάνω ότι εγώ είμαι πολύ καλά εδώ και όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του προέδρου να με κρατήσει εδώ».

Αν αποφάσιζες μόνο εσύ, θα έμενες;

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, ναι».

Τι το διαφορετικό έχεις βρει στον Ολυμπιακό σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που έπαιξες;

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ. Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει ο κόσμος, είναι εκπληκτικός άσχετα αν είχαμε φανατικό κοινό και στη Σεντ Ετιέν. Εδώ είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω σαφώς με λόγια, αλλά νιώθω ότι ζω κάτι ξεχωριστό σε αυτή την ομάδα και γι' αυτό θέλω να μείνω».

Εχουμε δει τελικά τον αληθινό Κέβιν;

«Οχι. Οχι ακόμα. Μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα. Οταν πάρω και άλλα συνεχή παιχνίδια ως βασικός στα πόδια μου και βρω τον ρυθμό μου στο σκοράρισμα, τότε θα καταλάβετε».

Υπάρχουν κινήσεις και πράγματα που μας κρύβεις δηλαδή; Υπάρχει κάτι που δεν έχουμε δει;

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δοκιμάζω νέα πράγματα στην προπόνηση, τα οποία θα τα δείτε στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: