Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Όλα μηδέν στην Τρίπολη…

Ισόπαλοι, χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής σε ένα ματς το οποίο «σημαδεύτηκε» από τον κακό του ρυθμό και τις ελάχιστες φάσεις που πραγματοποιηθήκαν μπροστά στις δύο εστίες.
Πιο δυνατά ο Αστέρας

Οι Αρκάδες ήλεγξαν τον ρυθμό στα πρώτα λεπτά της συνάντησης και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ελευθερόπουλου με τον Ρομπέρτο να μην καταφέρνει να πάρει την κεφαλιά όπως θα ήθελε στην φάση του 7ου λεπτού. Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο κατάφεραν να γρήγορα να ισορροπήσουν το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πλησιάσουν με αξιώσεις τα καρέ του Ντεγκρά ως και το 25’, όταν και ο Αργεντινός απέκρουσε ωραία με τα πόδια το σουτ που επιχείρησε ο Ντάνι.

Χωρίς ρυθμό

Ο ρυθμός, παρά την ευκαιρία του Γηραιού δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να αναλώνοντας σε παιχνίδι κέντρου χωρίς να πιέζουν και ιδιαίτερα τις αντίπαλες άμυνες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βγει το πρώτο ημίχρονο με μόλις μία αξιοσημείωτη φάση. Συγκεκριμένα στο 34’ ο Λαδάκης πήρε μία ωραία κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του «Έλε».

Μοιραίος ο Μπαστία

Ακόμα πιο πεσμένος ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, όπου τόσο ο Αστέρας όσο και ο Ηρακλής δεν έδειξαν διάθεση για να χτυπήσουν το παιχνίδι. Οι Αρκάδες απείλησαν στο 51΄με τον Ορόθκο, ενώ στο 86’ ο Μπαστία έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν είδε τον Μπαντή που είχε αντικαταστήσει τον Ελευθερόπουλο να αποκρούει εξ’ επαφής την κεφαλιά που επιχείρησε από τη μικρή περιοχή.

Αυτή ήταν και η μοναδική σπουδαία φάση του αγώνα, αλλά και η τελευταία με τον αγώνα να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ με τον Γηραιό να παραμένει χωρίς νίκη από τις 18 Σεπτεμβρίου, όταν και είχε κερδίσει με 1-0 την Λάρισα. Πλέον, Αρκάδες και Θεσσαλονικείς μετράνε από δέκα πόντους έχοντας πιάσει, έστω και προσωρινά την ΑΕΚ στην τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι (41΄ Ορόθκο), Λαδάκης, Κρις (71΄ Μπαστία), Αράς, Καρέρα, Ρομπέρτο, Ροτζέριο (58΄ Φορτούνης)

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος (68΄ λ. τρ. Μπαντής), Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Καρλίνιος, Ιάκομπ, Μάρα (65΄ Κομπαγιάσι), Σολτάνι, Πίτου Γκαρσία (85΄ Κυριαζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: