Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ελαφρώς αδικημένη η Τότεναμ

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν Τότεναμ και Έβερτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με το τελικό 1-1 να αδικεί ελαφρώς τους γηπεδούχους του Χάρι Ρέντναπ.

Με τον αέρα των δύο συνεχόμενων νικών, η Έβερτον μπήκε πιο δυνατά στο ματς, επιβάλλοντας τον ρυθμό της. Προηγήθηκε μάλιστα στο 17’ χάρη σε μία απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μπέινς.

Μετά όμως από τρία λεπτά, τα «σπιρούνια» έφτασαν στην ισοφάριση με «δράστη» τον Φαν ντερ Φάαρτ.

Στο β’ ημίχρονο, η Τότεναμ ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή, χωρίς μάλιστα να δείχνει σημάδια κόπωσης από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ίντερ όπου με παίκτη λιγότερο πέτυχε τρία γκολ, φεύγοντας ηττημένη (4-3), αλλά με ψηλά το κεφάλι από το «Μεάτσα».

Με την τριάδα Φαν ντερ Φάαρτ, Μόντρις και Μπέιλ να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες, ήταν ανώτερη, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τέρμα για να κατακτήσει την νίκη.

Συνθέσεις:

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Χάτον, Γκαλάς, Καμπούλ, Άσου - Εκοτό, Λένον (67' Παβλιουτσένκο), Παλάσιος, Μόντριτς, Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ, Κράουτς.

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγες): Χάουαρντ, Φ. Νέβιλ, Τζιαγκέλκα, Ντιστέιν, Μπέινς, Κόλεμαν (81' Μπέκφορντ), Χάιτινχα (77' Χίμπερτ), Πίενααρ, Μπιλιαλέντινοφ, Γιακούμπου (61' Σαχά), Κέιχιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: