Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επιλέγει σύντομα ο Ζαγοράκης

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του επόμενου προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη επιλογή και κινείται με άκρα μυστικότητα στις συζητήσεις που είχε με τους τέσσερις προπονητές που ακούστηκαν την προηγούμενη Κυριακή και ακόμη έναν Ευρωπαίο τεχνικό που προστέθηκε στη λίστα τις τελευταίες μέρες.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία - μέσα από ένα παιχνίδι διαπραγματεύσεων - με έναν από τους δύο εκλεκτούς. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό για να επιτευχθεί η πιο συμφέρουσα συμφωνία. Όπως γράφει η «SportDay», τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι του Ντοναντόνι (δεν έχει συζητηθεί ιδιαίτερα), του Λε Γκουέν και του Γκρος (είναι ακριβοί, όμως οι περιπτώσεις τους δεν έχουν εγκαταλειφθεί) και του Αντιτς (η υπόθεσή του παρουσιάζει στασιμότητα).

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες ένας προπονητής από τη δυτική Ευρώπη φέρεται να απασχολεί τον Ζαγοράκη. Πρόθεση του προέδρου του ΠΑΟΚ είναι η συμφωνία να κλείσει το πολύ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Γι' αυτό και οι πιέσεις θα κορυφωθούν μέσα στις επόμενες δυο-τρεις ημέρες.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία, οι προσπάθειες για να εκτονωθεί το κλίμα ξεκίνησαν επί ισπανικού εδάφους και σε αυτές ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε -για ακόμα μία φορά- ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο Δημήτρης Καγιόγλου. «Αν θέλει ο ΠΑΟΚ, δεν θα υπάρξει πρόβλημα», λέει ο μάνατζερ, ο οποίος ήδη προετοίμασε το έδαφος σε επαφές που έκανε και με τον ίδιο τον Ζαγοράκη. Το πιο πιθανό σενάριο φέρνει την ΠΑΕ να τιμωρεί με πρόστιμο τον Ουρουγουανό μέσος, προειδοποιώντας τον ότι από εδώ και πέρα δεν θα έχει ευκαιρία μετά το οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Χάβος

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Μάκης Χάβος να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ σκέφτεται να επιλέξει τον Σαλπιγγίδη (προφυλάχθηκε στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ) και τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Χάβος αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τον «Δικέφαλο του Βορρά», τοποθετώντας στο κέντρο της μεσαίας γραμμής τον Βιτόλο και τους Φωτάκη, Ίβιτς να καλύπτουν τις άλλες δύο θέσεις στο κέντρο. Οι προθέσεις του θα ξεκαθαρίσουν σήμερα στις 18:00 με μία ακόμα προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα.

  Σίγουροι ότι τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η γ.σ. της ΠΑΕ στην οποία θα ψηφιστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι η πρώτη γενική συνέλευση, όπου θα έπρεπε να επικυρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν ξεκίνησε, μια και δεν υπήρχε η απαρτία του 67%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: