Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Υπάρχει ζωή στην Πόρτσμουθ!

Κρίσιμη θα είναι η αποψινή νύχτα για το μέλλον της Πόρτσμουθ, καθώς ο σύλλογος που αυτή τη στιγμή κινδυνεύει με διάλυση, φαίνεται πως εντέλει θα λυτρωθεί! Αυτό, γιατί οι δικηγόροι του πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλεξάντερ Γκέινταμακ, υποστήριξαν πως οι υπογραφές στο επιχειρηματικό πλάνο θα έχουν πέσει μέχρι το βράδυ.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «πομπέις» είχε αρνηθεί να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό που θα έβγαζε την ομάδα από το καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, εάν δεν του καταβαλλόταν το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων που φτάνουν τα 2,2 εκατ. λίρες. Ωστόσο, όπως τόνισε ο εκ των δικηγόρων του Γκέινταμακ, Τιμ Στοκς, ο λόγος για τον οποίο το προηγούμενο αφεντικό της Πόρτσμουθ δεν έβαζε την υπογραφή του στο νέο επιχειρηματικό πλάνο ήταν ορισμένες ανακρίβειες στους όρους, οι οποίες πλέον διευθετήθηκαν.
Ο Στοκς μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ανδρέα Ανδρονίκου, κάθισαν στο τραπέζι το βράδυ της Παρασκευής και διόρθωσαν όποιες τεχνικές ανακρίβειες υπήρχαν στο συμφωνητικό. Αυτό που άφησαν μάλιστα να εννοηθεί, είναι πως ουδέποτε η Πόρτσμουθ διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο διάλυσης!

«Θα μιλήσω με τον Γκέινταμακ σήμερα το βράδυ και θα του συστήσω να υπογράψει τα έγγραφα. Ποτέ δεν υπήρξε από μέρους του η απαίτηση να του καταβληθεί το ποσό των 2,5 εκατ. λιρών άμεσα, απλά υπήρχαν πέντε ή έξι τεχνικοί όροι στο συμφωνητικό που ήταν αδιευκρίνιστοι και για τους οποίους είχα υπογράψει εγώ με τον Ανδρονίκου. Λυπήθηκα πολύ όταν είδα τα δημοσιεύματα που ήθελαν το σύλλογο να διαλύεται, διότι προκλήθηκε ανησυχία χωρίς λόγο. Αυτό που θα εισηγηθώ εγώ είναι να λειτουργήσουμε για το μέλλον της ομάδας και σήμερα να επέλθει η οριστική συμφωνία» ήταν η επίσημη τοποθέτηση του Στοκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: