Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Αλλαγές από Κούπερ με Ολυμπιακό

Μπορεί ο Άρης να έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή εναντίον του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ σκοπεύει να προβεί σε αρκετές αλλαγές.Και αυτό γιατί θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του, αφού πολλοί παίκτες έχουν φορτιστεί από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Παράλληλα όμως στις προθέσεις του Αργεντινού τεχνικού είναι να παρατάξει ένα αξιόμαχο σχήμα, προκειμένου να χτυπήσει το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι ο «στρατηγός» στο κέντρο της άμυνας αντί του κουρασμένου Ρονάλντο Γκιάρο θα τοποθετήσει τον Οριόλ. Στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής θα τοποθετηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Μενδρινός, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον άξονα αντί του Κόκε. Στη δεξιά πλευρά ο Χαβίτο θα πάρει ανάσες, αφού στη θέση του ενδέχεται να μπει ο Τσεσνάουσκις αντί του Χαβίτο.
Για την περίπτωση του Πρίττα, ο Κούπερ θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ναφτί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Τσέζαρεκ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: