Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ρουίς: "Να παίξουμε έξυπνα..."

Ο Κάρλος Ρουίς μίλησε στον "ΑΡΗΣ FM 92,8". Ο Γουατεμαλτέκος επιθετικός σχολίασε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη στο ματς του Europa League με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ τόνισε ότι στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι "κίτρινοι" πρέπει να παίξουν έξυπνα...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάρλος Ρουίς:

- Για την παρουσία και στήριξη των οπαδών της ομάδας:
"Η ατμόσφαιρα ήταν για ακόμη μία φορά εκπληκτική και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ήταν μοναδικές οι εικόνες από το πέταλο του SUPER 3, αλλά και από τη γενικότερη συμπεριφορά του κόσμου.
Θα θέλαμε να τους το ανταποδώσουμε με μία νίκη, η οποία, όμως, δυστυχώς δεν ήρθε και έπρεπε να συμβεί αυτό, γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο με λόγια για τους οπαδούς μας, αλλά και με πράξεις".

- Για τη φάση κατά την οποία έδωσε την κάθετη πάσα στον Κόκε και ο αρχηγός του Αρη έχασε την κλασική ευκαιρία για γκολ:
"Εκείνη τη στιγμή, ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν μία κακή στιγμή, η μπάλα δεν ήθελε να πάει μέσα, όμως, έστω και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, είναι σημαντικό, αφού αγωνιζόμασταν με μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτή η ισοπαλία μάς κρατάει ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης".

- Για το γεγονός ότι ο Αρηςε δεν επέτρεψε στη Λεβερκούζεν να επιτεθεί και να σκοράρει, όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι, ο Κάρλος Ρουίς:
"Η αμυντική λειτουργία μας ήταν σωστή και η τοποθέτηση των παικτών μας, το ίδιο. Έπρεπε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που είχαμε μελετήσει με τον προπονητή μας. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο κόουτς.
Η Λεβερκούζεν έχει πολύ καλή επιθετική και αμυντική γραμμή, αλλά δεν έκανε ευκαιρία για γκολ. Επομένως, η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει άλλο κίνητρο για τον αγώνα της Γερμανίας"

- Για τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς του Αρη:
"Όσο έχουμε πιθανότητες, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την πρόκριση. Θα πρέπει άμεσα να σκεφτούμε το ότι δεν πρέπει να ηττηθούμε στην Γερμανία. Αν πάρουμε ακόμα και την ισοπαλία εκεί, όλα είναι ρευστά.
Επιπλέον, είναι σημαντικοί οι 3 βαθμοί που θα επιδιώξουμε να πάρουμε στον εντός έδρας με τη Ρόζενμποργκ. Έτσι, με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί".

- Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Θα είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς και με έναν δυνατό αντίπαλο, που παίζει στην έδρα του. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι και να αποσπάσουμε κάτι θετικό στην έδρα του αντιπάλου μας, γιατί έτσι θα μπούμε και πάλι στην τροχιά των πρώτων θέσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: