Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Έντονη φημολογία για Πελεγκρίνι

Στο περιθώριο του σπουδαίου εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει έντονη η φημολογία πως ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειές του για να πείσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να αναλέβει την τεχνική του ηγεσία.

Το... προξενιό, προέκυψε από τον πρόεδρο της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ροτς, ο οποίος διεμύνησε στους ανθρώπους του "δικεφάλου" του Βορρά, πως ο Χιλιανός τεχνικός, που στο παρελθόν είχε κάτσει τόσο στον πάγκο του "κίτρινου υποβρυχίου", όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι τόσο ακριβός, όσο ακούγεται.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι για τον Πελεγκρίνι ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, η οποία αν κάνει κίνηση, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο 57χρονος...

Πάντως η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Πολ Λε Γκουέν, όσο και ο Κρίστιαν Γκρος, είναι πολύ πιο προσιτές περιπτώσεις για το ταμείο του ΠΑΟΚ, όπως και αυτές των Ράντομιρ Αντιτς και Μπενίτο Φλόρο Σανθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: