Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Φάμπρεγκας: "Αφοσιωμένος στην Αρσεναλ"

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο ο Ισπανός αρχηγός της Αρσεναλ, τόνισε ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις των "κανονιέρηδων" και ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κερδίσει τους "μπλαουγκράνα" στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο "Γουέμπλεϊ"...

"Έχω πολλά αισθήματα για την Μπαρτσελόνα και είναι πάντα στο μυαλό μου. Προσπαθώ να βλέπω όσο πιο πολλούς αγώνες της μπορώ. Η πρώτη μου προτεραιότητα όμως είναι η Αρσεναλ γιατί είμαι επαγγελματίας. Αυτό που συνέβη το καλοκαίρι δεν επηρέασε την φήμη που έχω στο σύλλογο ούτε χάλασε τις φιλίες και τις σχέσεις που δημιούργησα εδώ. Πολλοί από τους συμπαίκτες μου είναι και φίλοι μου και γνωρίζουν τι αισθάνομαι", δήλωσε αρχικά.

Μάλιστα στη συνέχεια για να δείξει το πόσο αφοσιωμένος είναι στους "κανονιέρηδες" δήλωσε πως: "Αυτό που θέλω πολύ είναι να πάμε ξανά σε ένα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ όπως αυτόν του 2006. Τώρα θα γίνει στο Γουέμπλεϊ και θα είναι φανταστική εμπειρία. Και φυσικά θέλω να βρούμε την Μπάρτσα εκεί και να την νικήσουμε αυτή την φορά. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την Αρσεναλ καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτό τον σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: