Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

«Τρένο» χωρίς επιστρ-ΟΦΗ!

Με τα φρένα σπασμένα! Το «τρένο» του ΟΦΗ συνέχισε στις… ράγες που το έβαλε ο Νίκος Αναστόπουλος (τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς), λύγισε και τον Λεβαδειακό (1-0) και έπιασε -έστω και προσωρινά- τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή της Football League.

Εκεί πλησίασε ακόμα περισσότερο ο Διαγόρας, που «σάρωσε» 4-2 εκτός έδρας τον Εθνικό, την ίδια ώρα που η Αναγέννηση Καρδίτσας «καθάριζε» 2-0 τον Πιερικό και απομακρυνόταν από τις τελευταίες θέσεις.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0

Για τι να… πρωτοχαρούν δεν ήξεραν οι 6.000 οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ»: Για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, για το ότι αυτή επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου με πολλά… προηγούμενα ή για την κορυφή της βαθμολογίας. Το γκολ του Γιακούμπου στο 38’ (ευγενική προσφορά του Ζορμπά) δεν απαντήθηκε ποτέ από τους Βοιωτούς (που είχαν δοκάρι με τον Σερτζίνιο στο 38’) και ο ΟΦΗ (που έχασε και πέναλτι στο 90' με τον Γκουεΐ), δηλώνει πιο δυνατά από ποτέ «παρών» στη μάχη για την άνοδο!

Εθνικός-Διαγόρας 2-4

Αυτός δεν ήταν Διαγόρας, ήταν… Κολοσσός! Οι Ροδίτες δεν πτοήθηκαν από τις «απαντήσεις» που βρήκε ο Εθνικός στις δύο φορές που πήραν προβάδισμα, αλλά ούτε και από την αποβολή του Αγκιριμπά (79’) και με δύο «χτυπήματα» στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφυγαν με μεγάλο «διπλό» από το Ελληνικό. Εκεί, όπου ο Εθνικός εξακολουθεί να φωνάζει «περάστε κόσμε», μετρώντας τρεις ήττες σε τέσσερα ματς.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 2-0

Στην Καρδίτσα δεν έχει… αστεία! Η Αναγέννηση συνέχισε να επιβάλλει το δικό της «νόμο» στην έδρα της (έχει το απόλυτο σε τρία ματς) και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (από τους Ραονέ και Κόσουτιτς), λύγισε τον κακό Πιερικό. Δεν έδωσε συνέχεια στη μεγάλη νίκη με τη Βέροια η ομάδα της Κατερίνης και έμεινε κοντά στα τελευταία «πατώματα» της βαθμολογίας.


Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 23/10

Εθνικός-Διαγόρας 2-4
(44’ Ουατάρα, 73’ Στρατάκης - 25’, 84’ Ταραχούλσκι, 56’ Ζλάτκοβιτς, 90 Σαλαμαστράκης)

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0
(28’ Γιακούμπου)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 2-0
(23’ Ραονέ, 76’ Κόσουτιτς)

Εθνικός Αστέρας-Θρασύβουλος (17:00)

Κυριακή, 24/10 (15:00)

Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα
Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας
Πανθρακικός-Τρίκαλα
Ιωνικός-Ηλιούπολη

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Βέροια-Παναιτωλικός
Δόξα Δράμας-Εθνικός Αστέρας
ΠΑΣ Γιάννινα-Αναγέννηση Καρδίτσας
Θρασύβουλος-ΟΦΗ
Πιερικός-Καλλιθέα
Λεβαδειακός-Πανθρακικός
Αγροτικός Αστέρας-Ιωνικός
Τρίκαλα-Εθνικός
Ηλιούπολη-Διαγόρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: