Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς Ρονάλντο με Ολυμπιακό

Με τον Σάκη Πρίττα στην αποστολή, για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες, αλλά χωρίς τον Ρονάλντο Γκιάρο θα αγωνιστεί ο Άρης εναντίον του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός των «κιτρίνων», Έκτορ Ραούλ Κούπερ, έκρινε πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει παρουσιάσει σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς και αποφάσισε να του δώσει ανάσες.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα κατέβει στο μεγάλο παιχνίδι του «Καραϊσκάκης». Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός, Τόχα, Καζναφέρης, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις και Πρίττας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ, Ναφτί, Αγτζίδης, Πορτίγια, Φαμπιάνο, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαίδης, Βελλίδης, Ρονάλντο.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις αφορούν τη συμμετοχή του Σάκη Πρίττα, για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες, όταν οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγω για απουσία ενός μήνα, αλλά και το γεγονός ότι «κόπηκε» ο ταλαιπωρημένος Ρονάλντο. Έτσι κι αλλιώς, ο Κούπερ προσανατολίζεται σε αλλαγές και στην ενδεκάδα, όπου και θα χρησιμοποιήσει ορισμένους πιο φρέσκους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: