Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

"Κλωτσάει" η Μαριτίμο για Μάντζιο - Μελίσση

Πρόβλημα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό με τον δανεισμό των Μελίσση και Μάντζιου στην Μαριτίμο, καθώς ο πορτογαλικός σύλλογος δεν θέλει να καλύψει τα ιατρικά έξοδα των δυο ποδοσφαιριστών.Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι πράσινοι προσπάθησαν να αδειάσουν το ρόστερ τους από παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια, με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Χρήστο Μελίσση να καταλήγουν τελικά στον Μαριτίμο. Η περιπέτεια τους ωστόσο στην Πορτογαλία δεν κύλησε όπως θα περίμεναν...Οι δυο άσοι βρίσκονται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Κάποιοι τραυματισμοί δεν τους έχουν αφήσει να δείξουν το ταλέντο τους, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας να έχει δώσει ελάχιστον χρόνο συμμετοχής στον Βαγγέλη Μάντζιο και καθόλου χρόνο στον Χρήστο Μελίσση.

Αυτό που έχει εξοργίσει ωστόσο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είναι το γεγονός πως η Μαριτίμο δεν έχει σκοπό να καλύψει τα ιατρικά έξοδα των δυο ποδοσφαιριστών.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι πράσινοι να κινηθούν νομικά κατά της πορτογαλικής ομάδας, καθώς Μάντζιος και Μελίσσης βρίσκονται στην Ελλάδα για να λύσουν το πρόβλημα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: