Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Γίγης: "Δύσκολα ο Βιεϊρίνια"

Ο Παναγιώτης Γιγής μίλησε στον "Sport103" για τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια και αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ δύσκολα θα προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Επίσης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Λίνο.

Αναλυτικά:

- Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: "Με μία πρώτη εκτίμηση δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.Ο Βιεϊρίνια δέχτηκε ένα άμεσα χτύπημα, το οποίο συνήθως δεν οδηγεί σε κάτι σοβαρό. Μπορεί να φαίνεται αρχικά σοβαρό, από τις αντιδράσεις του παίκτη, γιατί πονάει πάρα πολύ. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι σε κάποιο ζωτικό σημείο, όπως σε κάποια άρθρωση κάτι που θα σήμαινε μεγαλύτερη διάρκεια εκτός ομάδας.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε να περάσουν λίγες ώρες, για να κάνουμε την μαγνητική και να δούμε ακριβώς. Περιμένουμε να περάσει χρόνος για να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα στην μαγνητική. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Από εβδομάδα νομίζω ότι θα κάνει κανονικά προπονήσεις".

- Για τον τραυματισμό του Λίνο: "Ένας τέτοιος τραυματισμός είναι γνωστός στον αθλητικό χώρο. Ο Λίνο έκανε επέμβαση περίπου 20 μέρες πριν. Μέσα στον Γενάρη θα κάνει την πρώτη προπόνηση. Αυτός ο τραυματισμός είναι πολύ περίεργος. Μπορεί να βλέπεις τον αθλητή να περπατάει, να χορεύει, αλλά να μην είναι καλά. Μόνο με εγχείρηση μπορούσε να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα του Λίνο. Αλλιώς, μπορεί να έμενε και έναν χρόνο εκτός δράσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: