Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο... φανερός πόθος του Μοράτι

Ο Μάσιμο Μοράτι τον ήθελε από το καλοκαίρι στην Ίντερ και ο Γκάρεθ Μπέιλ φρόντισε να του υπενθυμίσει τους λόγους. Ο αριστερός χαφ της Τότεναμ βρίσκεται στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» σπάνια χαλάει χατίρι στους προπονητές της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Πόσο μάλλον για ένα ποδοσφαιριστή που συμπαθεί και ο ίδιος.

Αυτό που πείραξε τον Μοράτι στον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ της ομάδας του και των ‘σπιρουνιών’ δεν ήταν το χατ τρικ του Ουαλού αλλά το γεγονός πως: «Πλέον ο Μπέιλ θα κοστίζει πιο πολλά χρήματα».

Αν πιστέψουμε όλα τα δημοσιεύματα από την Ιταλία… το μισό Καμπιονάτο θα κοντραριστεί για την απόκτηση του Μπέιλ. Πέρα από την ‘Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

Η νταμπλούχοι Ιταλίας προσπάθησαν και το περασμένο καλοκαίρι να τον κάνουν δικό τους αλλά η επιμονή του Χάρι Ρέντναπ και των διοικούντων της ομάδας του βόρειου Λονδίνου απέτρεψαν αυτή την μεταγραφή. Οι «νερατζούρι» είχαν προσφέρει τον Σουλεΐ Μουντάρι και ένα σεβαστό ποσό όμως στην Τότεναμ δεν δελεάστηκαν.

Ο πρόεδρος της Ιντερ ξέρει από πρώτο χέρι την ποδοσφαιρική αγορά και πως λειτουργεί. Κατανοεί πως η τιμή του Μπέιλ έχει πλέον εκτοξευθεί αφού: «Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι εναντίον μας, είχαμε δίκιο που τον θέλαμε το καλοκαίρι. Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και μετά από αυτό το χατ τρικ θα κοστίζει πιο πολλά χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: