Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

1ος όμιλος: Πέρασαν Τότεναμ, Ίντερ

Την πρόκριση τους στους «16» του Champions League εξασφάλισαν Τότεναμ και Ιντερ με τις νίκες επί των Βέρντερ (3-0) και Τβέντε (1-0), αντίστοιχα.
Ιντερ-Τβέντε 1-0
Ο Εστεμπάν Καμπιάσο σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ζήτησε από τον Μάσιμο Μοράτι να απολύσει τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά τελικά αυτός είναι που τον... κρατάει στη θέση του! Ο Αργεντίνος μέσος με σουτ από κοντά, μετά από κόντρα σε εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στην Ιντερ τη νίκη με 1-0 και ταυτόχρονα την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Οι «νερατζούρι» απειλήθηκαν αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο, είδαν τους Ολλανδούς να έχουν και δοκάρι στην επανάληψη αλλά τελικά κράτησαν το τρίποντο.

Τότεναμ-Βέρντερ 3-0
Στους «16» του Champions League βρίσκεται η Τότεναμ και ο στόχος της στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου θα είναι να διατηρήσει την 1η θέση, την οποία έχει αυτή τη στιγμή στην ισοβαθμία με την Ιντερ. Οι Λονδρέζοι ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Βέρντερ να ελπίζει σε κάτι καλό και αυτό φάνηκε από νωρίς, καθώς στο 6ο λεπτό ο Καμπούλ έκανε το 1-0. Το ημίχρονο έληξε 2-0 με το γκολ του Μόντριτς στο 45' και στο β' μέρος ο Μπέιλ αστόχησε σε πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Μικρό το κακό, καθώς το 3-0 το έκανε ο Κράουτς στο 79'.

Ιντερ-Τβέντε 1-0 (55' Καμπιάσο)
Τότεναμ-Βέρντερ 3-0 (6' Καμπούλ, 45' Μόντριτς, 79' Κράουτς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τότεναμ 10
2. Ιντερ 10
3. Τβέντε 5
4. Βέρντερ Βρ. 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βέντερ Βρ.-Ιντερ
Τβέντε-Τότεναμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: