Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το "παλάτι" του κάμπου

Αντίο Αλκαζάρ, καλησπέρα AEL FC Arena! Ο κάμπος απέκτησε νέο στολίδι, ο ελληνικός αθλητισμός καλωσόρισε στην οικογένεια του, η οποία είχε αρχίσει να... γερνάει ένα νέο γήπεδο, το AEL FC Arena.
Την Τρίτη (23/11) στήθηκε στη Λάρισα για τα λιτά πλην εντυπωσιακά εγκαίνια του νέου "σπιτιού" της AEΛ.
Οι φίλοι και όχι μόνο των "βυσσινί" γέμισαν τις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που εκπόνησαν ο περήφανος πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης και οι συνεργάτες του.

"ΑΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΛ", φώναζαν οι θεατές την ώρα που σουρούπωνε, πριν ο ουρανός γεμίσει χρώματα από τα πυροτεχνήματα που έκαναν ημέρα τη θεσσαλική νύχτα. Ούτε το ψιλόβροχο κατάφερε να κατευνάσει το πάθος τους.

Οι "βυσσινί" ποδοσφαιριστές πάτησαν στο χορτάρι για πρώτη φορά και φυσικά αποθεώθηκαν. Αυτοί άλλωστε πρέπει να συνηθίσουν το καινούργιο γήπεδο.

Ακόμα και σε μια τέτοια μέρα χαράς τα δάκρυα δεν έλειψαν για τα αδικοχαμένα μέλη της οικογένειας της Λάρισας. "Κι αν κάποιοι φύγαν από τη ζωή σου σε βλέπουν από το κλαμπ του παραδείσου", ήταν το μήνυμα ενός βίντεο από το οποίο "ζωντάνεψαν" οι μορφές του Δημήτρη Μουσιάρη, του Δημήτρη Κουκολίτσιου.του Γιώργου Μητσιμπόνα, του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: