Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο Παμπορίδης (αυτο)εξαιρείται

Εξαίρεση από τα παιχνίδια όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης ζήτησε από την ΚΕΔ ο διαιτητής από το Κιλκίς Βασίλης Παμπορίδης, ύστερα από τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε στο κινητό αλλά και σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του, από αγνώστους, μετά τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.
Ο ρέφερι του συνδέσμου Κιλκίς, που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, διαισθανόμενος τις πιθανές αντιδράσεις σε βάρος του μετά τα σφυρίγματα στο τελευταίο ντέρμπι, αποφάσισε να ζητήσει εξαίρεση, πριν γίνει κάτι ανάλογο από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν είναι ευχάριστο και για την υπόλοιπη διαιτητική καριέρα του Μακεδόνα ρέφερι, ο οποίος παραιτούμενος από αγώνες τριών ομάδων της Σούπερ Λιγκ, ουσιαστικά παραιτείται από σημαντικό αριθμό αγώνων πρωταθλήματος, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται.
Ο Βασίλης Παμπορίδης, υπό τον φόβο πιθανών αποδοκιμασιών σε βάρος του, ταξίδεψε από την Αθήνα την Δευτέρα και πήγε στο Κιλκίς συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις. Εχοντας, όμως, σαν «μαξιλάρι προστασίας» την καλή έκθεση που του έκανε ο παρατηρητής του στο φαληρικό γήπεδο, Αντώνης Σίπκας από την Φλώρινα, μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την παραμονή του στους πίνακες και για την αποφυγή συνεπειών από τα σφυρίγματα του στο παιχνίδι της Κυριακής.
Αυτό, ωστόσο, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα ηχηρό καμπανάκι για τον ίδιο και για την καριέρα του, καθώς οι φωνές του ΠΑΟΚ έστω και αν δεν έγιναν με επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του, είναι δικαιολογημένες και έντονες. Και όπως λέει η λαϊκή ρήση: «Η στάμνα πάει πολλές φορές στην βρύση, όμως μια σπάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: