Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πέντε συμβόλαια παικτών στα ανοιχτά μέτωπα του ΠΑΟΚ

Το μέλλον των Μουσλίμοβιτς, Τσιρίλο, Φιλομένο, Μπουσαϊντί, Ζουέλα που δεσμεύονται με τον Δικέφαλο ως τον Ιούνιο του 2011 εξετάζει η ΠΑΕ.

Αν και στην παρούσα φάση η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «παλεύει» να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα (εξόφληση οφειλομένων στους παίκτες, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αγωνιστική-βαθμολογική ανάκαμψη, υπηρεσιακός προπονητής κτλ.), παράλληλα εξετάζει και τις περιπτώσεις παικτών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι. Πρόκειται για πέντε ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων άλλοι έχουν περισσότερες πιθανότητες παραμονής και άλλοι λιγότερες. ΖλάτανΜουσλίμοβιτς, ΜπρούνοΤσιρίλο, ΛούσιοΦιλομένο , ΑνίςΜπουσαϊντί και ΦρανκΖουέλα είναι οι πέντε που δεσμεύονται με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2011.

Για τον Μουσλίμοβιτς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, καθώς αν θυμάται κανείς τον Βόσνιο για κάτι στην εφετινή περίοδοως τώρα- είναι μόνο για το γκολ που πέτυχε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Ολόκληρο ματς στην Ευρώπη αγωνίστηκε μόνο εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα υπόλοιπα μπήκε αλλαγή, ενώ έλειψε από εκείνα με Αγιαξ και Μπρυζ. Στο πρωτάθλημα ο Μουσλίμοβιτς έχει έξι συμμετοχές και έχει πετύχει μόνο ένα γκολ (εναντίον του Πανιωνίου). Ο ίδιος θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το «βαρύ» συμβόλαιό του. Αν μείνει, αυτό θα γίνει με «ψαλιδισμένες» αποδοχές. Τα ίδια ισχύουν και για τον Τσι ρίλο, ο οποίος ξεκίνησε μέτρια την περίοδο αλλά τον τελευταίο μήνα παρουσιάζεται αναγεννημένος. Οταν θα λήξει το συμβόλαιό του, θα είναι 33 ετών. Αν ο Ιταλός δεχτεί ανανέωση συμβολαίου με τα χρήματα που παίρνει (330.000 ευρώ), ίσως μείνει για ακόμη έναν χρόνο. Για τον Φιλομένο οι πιθανότητες παραμονής είναι λίγες. Δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί και δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής ειδικά μετά την αποχώρηση του κόουτς κ. Παύλου Δερμιτζάκη. Ο Μπουσαϊντί έχει ικανοποιήσει, αλλά το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ στην οποία ανήκει.

Τέλος, ο Ζουέλα δεν έχει πολλές συμμετοχές. Ακόμη και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση με τους τραυματισμούς (επιστρέφει ο Πάμπλο Κοντρέρας, νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες με θλάση ο Στέλιος Μαλεζάς ), αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Και αυτός (όπως και ο Μπουσαϊντί) είναι δανεικός, γεγονός που σημαίνει ότι, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, πολλά θα εξαρτηθούν και από την Κούμπαν που έχει τα δικαιώματά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια: