Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Αυξάνεται η λίστα των τραυματιών

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες με τους τραυματισμούς στον Άρη δεν έχει προηγούμενο. Η σχετική λίστα αυξάνεται αντί να μειώνεται και ο Έκτορ Κούπερ είναι αναγκασμένος να βρει νέες λύσεις στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Αν εξαιρεθούν οι Παπαζαχαρίας και Τσεζνάουσκις οι οποίοι θα επιστρέψουν τον ερχόμενο μήνα, Ρουίς, Πρίττας και Χουάνμα είναι τα νέα πρόσωπα στα οποία δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αργεντινός τεχνικός-συν τον Ρονάλντο- για τον αγώνα του Σαββάτου.
Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, το τελευταίο χρονικά «θύμα» τραυματισμού είναι ο Χουάνμα, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση γύρισε το πόδι του με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη μηνίσκου. Σήμερα ο Ισπανός γκολκίπερ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του και πόσο χρόνος θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του.
Λίγο νωρίτερα και πριν πάθει αυτό που έπαθε ο Χουάνμα, ο Κάρλος Ρουίς δεν ξεκίνησε καν την προπόνηση. Ο Γουατεμαλτέκος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη. Πρόβλημα που οφείλεται κατά κύριο λόγο στη κούραση που «κουβαλάει» από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σχετικά με την περίπτωση του Σάκη Πρίττα, ο διεθνής μέσος ξεκίνησε ειδική θεραπεία από χθες την οποία θα ακολουθήσει ως το τέλος της εβδομάδας. Σαφώς και δεν υπολογίζεται για το Σάββατο, με τους ανθρώπους του ιατρικού τιμ και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να κάνουν «αγώνα» δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Ατλέτικο. Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα ο έμπειρος μέσος θα υποβληθεί σε μια εκ νέου πιο εξειδικευμένη εξέταση-μετά την μαγνητική που υποβλήθηκε την Δευτέρα και η οποία έδειξε συμπτώματα ρήξης μηνίσκου- οι οποίαθα δείξει αν τελικά θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο. Τέλος και αναφορικά με τον Ρονάλντο θα ακολουθήσει και αυτή την εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα, με τον Κούπερ να ευελπιστεί να τον έχει στη διάθεση του για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: