Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ρούνεϊ: "Θέλω να μοιάσω στους Σκόουλς και Γκιγκς"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε σε αγγλικά ΜΜΕ και αποκάλυψε πως θέλει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να γίνει "θρύλος" σαν τους Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς. Με ειρωνικό τρόπο υποδέχθηκαν οι φίλοι της ομάδας τις δηλώσεις του.Πριν λίγες ημέρες είχε φαγωθεί να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκοπό να πάει σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Λίγες ημέρες αργότερα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα και τώρα δηλώνει πως θέλει να γίνει σαν τους Σκόουλς και Γκιγκς. Ο λόγος για τον αναποφάσιστο Γουέιν Ρούνεϊ.
Ο 25χρονος άσος, που έχει να αγωνιστεί βασικός από τις 26 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως θέλει να κάνει ειρήνη με τους οπαδούς της ομάδας, λέγοντας πως θέλει να μείνει για πάντα στην Γιουνάιτεντ.

"Είμαι ευτυχισμένος που όλα τελείωσαν θετικά και υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ. Φυσικά και είχα τις ανησυχίες μου, τις οποίες και είπα ανοιχτά, όμως τώρα όλα έχουν ξεκαθαρίσει", είπε αρχικά και μετά άρχισε την... ειρήνη.

"Η καριέρα μου είναι συνδεδεμένη με την Γιουνάιτεντ, θέλω να βοηθήσω τους νέους παίκτες όπως έκαναν με εμένα οι Σκόουλς, Γκιγκς και Νέβιλ. Θέλω μαζί να προσπαθήσουμε για να ξαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Αυτός είναι ο βασικός μου στόχους".

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ωστόσο ειρωνεύονται σε όσα λέει ο 25χρονος άσος, αφού δεν μπορούν ακόμα να ξεχάσουν όλα όσα είπε πριν λίγες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: