Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τοπαλίδης: «Δεν τα εννοούσε ο Αμανατίδης»

Πάνω στην τρέλα του, πάνω στη στεναχώρια του έκανε τις πρόσφατες δηλώσεις που στοχοποιούσαν τον Ότο Ρεχάγκελ ο Γιάννης Αμανατίδης, όπως τονίζει ο Γιάννης Τοπαλίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο πρώην βοηθός του Γερμανού τεχνικού με συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 δίνει άφεση αμαρτιών στο καλό, όπως τον χαρακτηρίζει, παιδί που σίγουρα δεν εννοούσε όσα είπε.

Ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει το αποψινό μεγάλο στοίχημα Champions League για τον Παναθηναικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, υποδεικνύοντας την αγωνιστική τακτική που μπορεί να δώσει στους «πράσινους» θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλίδης…

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Αμανατίδη: «Τον ξέρω πολύ καλά τον Αμανατίδη, πολύ πριν πάει στην Εθνική. Είναι καλό παιδί και ίσως είχε κάποιες στεναχώριες από την ομάδα και τα είπε αυτά. Ίσως μετανιώσει αργότερα. Ο Ρεχάγκελ κοίταγε πάντα να παίζει αυτός που πίστευε ότι ήταν καλύτερος, δεν κοίταγε μόνο μερικούς παίκτες. Ίσως δεν τα εννοούσε ο Γιάννης. Δεν αναφέρθηκε στον Σάντος αλλά στον Ρεχάγκελ, όμως επειδή είναι σε αυτήν την ηλικία και διεκδικεί συμμετοχές στην Εθνική, ίσως θα έπρεπε να μην τα είχε πει. Δεν δίνω τόσο βάση στις συγκεκριμένες δηλώσεις. Είπε μια κουβέντα παραπάνω, αυτό είναι όλο».

Για την αντίδραση του Ότο Ρεχάγκελ: «Είναι ενήμερος για τις δηλώσεις, αλλά καμιά φορά πρέπει να μιλήσεις με τον ίδιο τον παίκτη πριν βγάλεις συμπεράσματα».

Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα και τα υπέρ των «πρασίνων» σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά: «Αν δούμε τα στατιστικά της Μπαρτσελόνα θα δούμε ότι δεν είναι και τόσο καλά εκτός έδρας, όσο στην Ισπανία. Ωστόσο έχει κερδίσει πολλά ματς μέχρι τώρα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να παίξει αμυντικά, όχι στα ίσα. Πρέπει να κλείσει τους χώρους και να απειλήσει στην κόντρα, ώστε να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα».

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: