Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Παραλίγο Καταλανός ο Ζιλμπέρτο!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είναι σήμερα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Catalunya. Στην ίδια συνέντευξη ο 34χρονος μέσος εξέφρασε την απορία του για την αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλια.

Αναφερόμενος στην αποψινή αναμέτρηση με τους Καταλανούς για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζιλμπέρτο δήλωσε: «Είναι τρομερά δύσκολη. Όμως θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτε λιγότερο δεν αρκεί για να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα. Δεν σκεπτόμαστε την πρόσφατη συντριβή της Αλμερία.

Το 0-8 επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση των αντιπάλων μας στην παρούσα φάση. Αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας. Αυτό σκεπτόμαστε μόνο. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για μας. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Ζιλμπέρτο δεν κατάλαβε γιατί έφυγε ο Νιόπλιας, «βγάζει το καπέλο» ωστόσο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Δεν κατάλαβα γιατί ο Νίκος Νιόπλιας απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όμως ήταν μια απόφαση της διοίκησης που οφείλουμε να σεβαστούμε. Ο νέος μας προπονητής δεν πρόλαβε να αλλάξει κάτι. Ήρθε στην Ελλάδα την Παρασκευή. Έχει διεθνή καριέρα και πολλές περγαμηνές. Θεωρώ πως θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να καταφέρει να βελτιώσει την αγωνιστική μας εικόνα ».

Φυσικά ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι: «Φυσικά με ανησυχεί ο Μέσι. Είναι ταχύτατος. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί για την νίκη. Θέλει την πρόκριση και θα επιδιώξει να την αποσπάσει. Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Θυμάμαι πως όταν αγωνιζόμουν ακόμη στην Aρσεναλ είχε ενδιαφερθεί να με αποκτήσει. Παρ όλα αυτά, τίποτε δεν προχώρησε » είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: