Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πολλά τα κακά για την Αρσεναλ

Ενός κακού μύρια έπονται για την Αρσεναλ η οποία εκτός από το παιχνίδι στην Μπράγκα (2-0) έχασε για 3 εβδομάδες τον ο Σεσκ Φάμπρεγας! Ο Φάμπρεγας υπέστη μυϊκό τραυματισμό και τον Αρσέν Βενγκέρ «έζωσαν τα φίδια».

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω τώρα για το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης. Σίγουρα θα απουσιάσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, στο παιχνίδι με την Αστον Βίλα. Φαίνεται πάντως πως είναι μυϊκός τραυματισμός που θα τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις περίπου τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο Αλσατός, που εκτός του αρχηγού του έχασε με τραυματισμό και τον Έμπουε (γόνατο).

Ο Βενγκέρ «πνέει τα μένεα» κατά του διαιτητή Κασάι για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Βέλα πριν η Μπράγκα ανοίξει το σκορ. «Τι να τον κάνουμε τον πέμπτο διαιτητή αν δεν μπορεί να δει αυτά τα πράγματα; Είναι ανούσιο. Η καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν το πέναλτι. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο ο Βέλα πήρε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Είναι μυστήριο. Οι αποφάσεις του διαιτητή με άφηναν έκπληκτο κάθε φορά» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: