Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

«Ο Άντερσον θα πάει στη Νιούκαστλ ή στον Παναθηναϊκό»!

Κάτι παραπάνω από δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Άντερσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Αυτός που δεν είναι δεδομένος (προς το παρόν, τουλάχιστον) είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 22χρονου Βραζιλιάνου.

Τα δημοσιεύματα από το Νησί συνεχίζουν -ειδικά τώρα, που ανέλαβε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα- να κάνουν λόγο για πολύ… ζεστό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, την ώρα, πάντως, που παρουσιάζουν τις «καρακάξες» και το Νιούκαστλ ως πιθανό προορισμό του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας ''metro'', ο Άντερσον έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και είναι πολύ πιθανό, πλέον, να αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διάβολους» και μάλιστα, πολύ σύντομα…

Το «τριφύλλι», τονίζεται στο δημοσίευμα, έχει το προβάδισμα, καθώς ο νέος του προπονητής, Ζεσουάλδο Φερέιρα, είχε συνεργαστεί με τον μεσοεπιθετικό από το Πόρτο Αλέγκρε στην Πόρτο και εκτιμά πολύ τις ικανότητές του.

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι, από τον Παναθηναϊκό -απ' όταν ξεκίνησε η φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Άντερσον- διαψεύδουν τα παραπάνω σενάρια…

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρεται και σε ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: