Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Φωτιά σε αυτοκίνητο Κύπριου διαιτητή

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν από δύο άγνωστους κουκουλοφόρους στο αυτοκίνητο του Κύπριου διεθνή βοηθού διαιτητή, Αριστείδη Χρίστου. Εκείνη την ώρα ο κ. Χρίστου βρισκόταν σε εστιατόριο της Λεμεσού μαζί με τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Γιώργο Πάπουτσο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κουκουλοφόροι έσπασαν το παρμπρίζ και εκτόξευσαν βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Μπορεί το αυτοκίνητο να ανήκει στον κ. Χρίστου, όμως σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης η επίθεση είχε ως στόχο τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών, κ. Πάπουτσο. Την υπόθεση εξετάζει η αστυνομία Λεμεσού που παίρνει καταθέσεις.

Τα κυπριακά μέσα επισημαίνουν πως αφορμή για την επίθεση φέρεται να έπαιξαν ρόλο δηλώσεις του σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με τη διαιτησία. Ο κ. Πάπουτσος σε ερώτηση που του υποβλήθηκε σχετικά με τα λάθη των διαιτητών, απάντησε ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και ότι παράγοντας της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταστρέφει το χώρο της διαιτησίας χωρίς όμως να τον κατονομάσει και αρκέστηκε να πει: «Πουλά πνεύμα και φουσκώνει τα μυαλά των διαιτητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: