Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Εργοτέλης-Ολυμπιακός (Μέρος Δεύτερο)

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/11, 17:00, Novasports2) διεξάγεται το 2ο ημίχρονο του αγώνα Εργοτέλης-Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Superleague, η οποία δεν ολοκληρώθηκε πριν από δύο εβδομάδες εξαιτίας της νεροποντής που έπληττε το Ηράκλειο εκείνη την ημέρα. Στο 45λεπτο που απομένει, οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν Εργοτέλης για να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ο δε Ολυμπιακός για να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό.


Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Καραγεωργίου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σίλβα Ζούνιορ και Γιώργο Αλεξόπουλο, ενώ αντίθετα ο Μάρις Βερπακόφσκις έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (23/11) και συμπεριελήφθη στην αποστολή των "κιτρινόμαυρων". Το "παρών" στην αναμέτρηση θα δώσει και ο Ρομάνο που στο 1ο ημίχρονο του αγώνα, ήταν τραυματίας. Η πιθανή σύνθεση του Εργοτέλη: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ.

Από την πλευρά τους, οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, λόγω και της χρονικής πίεσης, προκειμένου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρει στο +3 από τον Παναθηναϊκό και θα τους βοηθήσουν να πάνε με άλλον αέρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με πολλές απουσίες βασικών (Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης), προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σύστημα που θα φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν δίπλα-δίπλα στην επίθεση οι Κέβιν Μιραλάς και Μάρκο Πάντελιτς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Βέλγο στο δεξί άκρο και τον Σέρβο στην κορυφή. Η πιθανή σύνθεση του Ολυμπιακού: Πάρντο, Μοδέστο, Χόλεμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Ντουντού, Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: