Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Κρέσιτς: «Πέναλτι και κόκκινη στον Ολυμπιακό»

Τις αποφάσεις του διαιτητή Παμπορίδη, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε ως την κύρια αιτία της ήττας του ΠΑΟΚ, ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε ιδιαίτερα στην φάση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ υπογράμμισε πως η ζωή συνεχίζεται.

«Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν ήμασταν έντεκα εναντίον έντεκα» δήλωσε ο Ντάριο Κρέσιτς, σε συνέντευξη που έδωσε στην “Εξέδρα”, προσθέτοντας: «Ήμασταν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέσα στο γήπεδο δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε όσο αγωνιζόμασταν έντεκα εναντίον έντεκα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, κατά διαστήματα παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς».

Αναφερόμενος στις αποφάσεις του διαιτητή Παμπορίδη είπε χαρακτηριστικά: «Από τα δύο πέναλτι, μπορούσε να δώσει το ένα, στην ανατροπή του Σαλπιγγίδη. Πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη φάση δεν έδωσε το πέναλτι, γιατί θα έπρεπε να δώσει και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού. Με όλα αυτά, η πίεση που είχαμε ανέβηκε λίγο παραπάνω και υπήρξαν και κάποιες ακραίες αντιδράσεις».

Για τη συνέχεια τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη επεσήμανε: «Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Να έχουμε το ίδιο μυαλό που έχουμε δείξει στους τελευταίους αγώνες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: