Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πάντελιτς: «Νίκησε η καλύτερη ομάδα»

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη ο Μάρκο Πάντελιτς, σκόρερ του πρώτου γκολ των «ερυθρόλευκων» στη νίκη τους με 2-0 στο Παγκρήτιο.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στα 45 λεπτά και καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Η ψυχολογία έπαιζε μεγάλο ρόλο και ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε επιθετικά από την αρχή, αλλά ταυτόχρονα να προσέχουμε και πίσω για να κρατήσουμε το μηδέν. Είχαμε τύχη, αλλά ήμασταν και καλύτεροι. Νομίζω πως η καλύτερη ομάδα νίκησε και γυρνάμε στην Αθήνα με τρεις βαθμούς για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ», δήλωσε ο Σέρβος φορ.

Όσο για το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη, είπε: «Τι να σας πω. Δουλειά μου είναι αυτή. Ο επιθετικός όταν έχει καλή ψυχολογία και δουλεύει καλά, πρέπει να σκοράρει. Δεν μπορεί βέβαια κάθε ευκαιρία να είναι γκολ».

Τέλος, αναφορικά με το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ, ανέφερε: «Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, αλλά και η ΑΕΚ θα παίξει για όλα ή τίποτα, καθώς δεν έχει καλή πορεία και θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο της. Έχει μεγάλη σημασία για μας να παραμείνουμε στην κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: