Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

«Στην ΑΕΚ ο Σολτάνι αυτόν τον χειμώνα;»

Την περίπτωση του Καρίμ Σολτάνι εξετάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ τού 'footafrica365.fr'.


Ο Αλγερινός κυνηγός διανύει μία πολύ καλή σεζόν, μέχρι στιγμής, με τη φανέλα τού Ηρακλή, κάτι που φαίνεται ότι δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους τής 'Ένωσης'. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης άλλωστε, επικαλούμενος ελληνικές πηγές, θα μπορούσε ο άσος τού γηραιού να γίνει συμπαίκτης τον προσεχή χειμώνα με τον συμπατριώτη του, Ραφίκ Τζιμπούρ.

Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις τού Σολτάνι με τη φανέλα τού Ηρακλή, έχουν δημιουργήσει διάφορα σενάρια γύρω από το όνομά του. Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, πάντως, αναφέρει ότι οι διοικούντες τον 'γηραιό' έχουν μέσα στα άμεσα σχέδια τους να καλέσουν τον παίκτη για ανανέωση συμβολαίου πριν από τα τέλη τού 2010.

Με δεδομένο, άλλωστε, ότι η υπάρχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2011, οι 'κυανόλευκοι' θα επιδιώξουν να αποσπάσουν την υπογραφή του για δύο ακόμα χρόνια και, φυσικά θα αυξήσουν τις αποδοχές του (τώρα αμείβεται με 150 χιλ. ευρώ τον χρόνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: