Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Φορτηγό η σύντροφος του Φορλάν"!

Η χάρη της συντρόφου του Ντιέγκο Φορλάν έχει φτάσει μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ουρουγουάης, ο οποίος δήλωσε δημόσια πως η Ναΐρα Ζάρα μοιάζει με... φορτηγο.Πριν προλάβει να κατηγορήσει κανείς τον Χοσέ Μουχίκα ότι η όραση δεν είναι και το πιο δυνατό ατού του στα 75 του χρόνια, με δεδομένο πως το 22άχρονο μοντέλο έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, να σας ενημερώσουμε ότι ο παραπάνω χαρακτηρισμός μόνο υποτιμητικός δεν είναι για το "έτερον ήμισυ" του Φορλάν.
Η λέξη "φορτηγό" ("camión") είναι ένας ιδιωματισμός που χρησιμοποιείται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για να περιγράψει κάποιος μία  πολύ όμορφη γυναίκα, με τον πρώτο πολίτη της Ουρουγουάης να αναφέρεται στη Ναΐρα Ζάρα στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στο "Σεντενάριο" για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στη χώρα.

"Περιμένουμε από τους διάσημους Ουρουγουανούς να τιμήσουν τη χώρα τους κάνοντας εδώ διακοπές. Μην περιμένετε πάντως από τον Φορλάν να έρθει εδώ για να ξεκουραστεί, αφού βγαίνει ραντεβού με "φορτηγό...", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουχίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα λόγια μεταφέρθηκαν στην Ζάρα στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής που παίρνει μέρος, με την ίδια να αντιμετωπίζει χιουμοριστικά το όλο θέμα λέγοντας: "Αναρωτιέμαι τί ακριβώς είχε στο μυαλό του λέγοντας αυτή τη φράση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: