Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

«Όχι» στην Άρσεναλ για τον… Κροάτη Μέσι

Πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ της Άρσεναλ για την απόκτηση των Ματέο Κόβασιτς και Σίμε Βρσάλκο, απέρριψε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της κροατικής ομάδας, Ζντράβκο Μάμιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportski Zurnal», άνθρωποι της Άρσεναλ βρέθηκαν στην Κροατία και ζήτησαν «πακέτο» τον 16χρονο Κόβασιτς, ο οποίος στην βαλκανική χώρα χαρακτηρίζεται ως… Κρόατης Μέσι και τον 18χρονο Βρσάλκο για τον οποίο ενδιαφέρονται κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι με την απάντηση να είναι αρνητική.

«Πριν δέκα μέρες είχαμε μια ιδιαίτερη επίσκεψη στο Ζάγκρεμπ» τόνισε ο Μάμιτς για να συνεχίσει: «Ήρθαν άνθρωποι της Άρσεναλ και ήταν έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τους Κόβασιτς και Βρσάλκο. Οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας τόνισαν ότι ήθελαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα των δύο ποδοσφαιριστών για το μέλλον.

Η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη, είπα όχι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Δεν έχουμε πρόβλημα στον τραπεζικό μας λογαριασμό γι’ αυτό μπορούμε να ρισκάρουμε. Ξέρω ότι παίζω με την τύχη αλλά μέχρι σήμερα είμαι νικητής. Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: