Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ρέντναπ: «Εκπληκτικές ενέργειες ο Μπέιλ»

Μπορεί η Τότεναμ να έπαιξε για άλλη μια φορά σπουδαίο ποδόσφαιρο μπροστά στο κοινό της και με τη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης με 3-0 να εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, όμως ο Χάρι Ρέντναπ αλλού είχε το μυαλό του. Τα μάτια του ήταν καρφωμένα στις φανταστικές κούρσες που επιχειρούσε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Άαρον Λένον είχε μία εντυπωσιακή παρουσία στο ματς και τροφοδότησε με δύο ασίστ τους συμπαίκτες του. Ο προπονητής των «σπιρουνιών» όμως στάθηκε στην εμφάνιση του Γκάρεθ Μπέιλ που είχε τον ρόλο του περιορισμού του Κλέμενς Φριτζ, όμως ο Ουαλός μέσος δεν αρκέστηκε εκεί. «Άλωσε» την αριστερή πλευρά των Γερμανών και θύμισε την «άλωση» στα παιχνίδια με την Ίντερ. Το χαμένο του πέναλτι δεν επηρέασε καθόλου την απόδοσή του σύμφωνα με τον Ρέντναπ:

«Ο Άαρον αρχίζει να κάνει ατομικές ενέργειες ξεπερνώντας τους αντιπάλους του, κάτι που περιμένουμε από εκείνον. Αυτά όμως που έκανε ο Γκάρεθ ήταν εκπληκτικά. Είχε μερικές φοβερές κούρσες. Μου θύμισε το παιχνίδι με την Ίντερ. Είχαμε αναφορές για το πόσο καλό ήταν το δεξί μπακ της Βέρντερ και ότι του αρέσει να ανεβαίνει και να ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες, όμως ο Γκάρεθ νομίζω ότι του έδωσε ένα μάθημα. Πραγματικά ήταν φανταστικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: