Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Αρης-Μεταγραφές; Next month

Από τον άλλο μήνα και μετά τους αγώνες με Πανσερραϊκό και Ατλέτικο Μαδρίτης θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη διοίκηση του Άρη, με αντικείμενο συζήτησης το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει Ιανουαρίου. Ήδη, πάντως, έχουν γίνει κάποιες κουβέντες στο… πόδι, αλλά το θέμα θα τεθεί σε πιο συγκεκριμένη βάση το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «κίτρινων» έχει καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στις εισηγήσεις του για το ρόστερ και θα ενημερώσει τη διοίκηση, τόσο για τις θέσεις που πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όσο και για πιθανές αποχωρήσεις…

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αναζήτηση αριστερού μπακ, εκεί όπου έχει διαπιστωθεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ πολύ πιθανή είναι και η εισήγηση του κ. Κούπερ για την απόκτηση επιθετικού.

Ατμόσφαιρα «Κλεάνθης Βικελίδης» στο… «Βιθέντε Καλντερόν»!

Πολύ ενθαρρυντική είναι η κίνηση των εισιτηρίων του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν». Έπειτα από πέντε μέρες διάθεσής τους, έχουν βρει κάτοχο περίπου 1.750 «μαγικά χαρτάκια»! Οπότε, είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν και τα 2.750 που έχει πάρει ο Άρης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να… κιτρινίσει η Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: