Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ροτέν: «Θέλω να έρθω στον Ηρακλή»

Το όνομα που απασχολεί τους ανθρώπους του Ηρακλή περισσότερο από κάθε άλλο, την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι του Ζερόμ Ροτέν. Οι «κυανόλευκοι» έχουν ανοίξει εδώ κι έναν μήνα δίαυλο επικοινωνίας με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, που είναι θετικός να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως αποκάλυψε στο «Μ» ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση και από άλλον ελληνικό σύλλογο και θα πάρει την τελική απόφαση του στα μέσα του επόμενου μήνα.
Μιλώντας χθες το απόγευμα στο «Μ», ο Ροτέν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ηρακλή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα του Ηρακλή και γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη ομάδα θέλει να με αποκτήσει. Το θέμα, όμως, το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζερ μου και προσπαθεί να αξιολογήσει την προσφορά της ελληνικής ομάδας».
- Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Ναι και ήδη έγινε μια σχετική κρούση. Επαναλαμβάνω ότι το θέμα το χειρίζεται ο εκπρόσωπος μου και δεν έχω πάρει ακόμα καμία απόφαση».
- Έχεις δεχτεί κρούση από άλλες ομάδες εκτός από τις ελληνικές;
«Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας , αλλά προτιμώ να αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού. Υπήρχε και ένα ενδιαφέρον από ομάδα του Κατάρ που ωστόσο δεν με ικανοποίησε όχι για το οικονομικό κομμάτι. Επίσης από την Αμερική υπάρχουν δυο ομάδες που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσω την καριέρα μου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού».
- Πότε υπολογίζεις να πάρεις την απόφαση σου;
«Όχι σύντομα. Αυτό θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου όταν θα γνωρίζω περισσότερα και θα αξιολογήσω όλες τις προσφορές που θα έχω στα χέρια μου. Στην συνέχεια θα έχω άλλες δυο εβδομάδες ώστε να προετοιμαστώ με την νέα μου ομάδα και να ξεκινήσω να παίζω μπάλα».
- Σε τι κατάσταση είσαι αυτή την στιγμή;
«Προσπαθώ να είναι έτοιμος και για αυτό ακολουθω ένα ειδικό πρόγραμμα. Προπονούμαι καθημερινά ώστε να διατηρήσω την κατάσταση μου. Θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να παίξω σε ένα καλό πρωτάθλημα».
- Αλήθεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι γνωρίζεις;
«Έμαθα αρκετά. Από την στιγμή που υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ηρακλή, άρχισα να μαθαίνω περισσότερα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έκανα και ορισμένα τηλεφωνήματα σε παίκτες που βρίσκονται στην χώρα σας και μου μετέφεραν τα καλύτερα λόγια. Άλλωστε στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζονται αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρωτάθλημα που θα ήθελα να παίξω και να συνεχίσω την καριέρα μου».
- Για τον Ηρακλή τι γνωρίζεις;
«Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και διαπίστωσα ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Είδα και κάποια πράγματα στο διαδίκτυο».
- Από ότι καταλαβαίνουμε θέλεις να έρθεις στην Ελλάδα.
«Βρίσκω ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή για να παίξω ποδόσφαιρο. Θα αποφασίσω στο επόμενο διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: