Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ταπούτος: "Συνεχίζουμε τη δουλειά"

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην χθεσινή σημαντική νίκη επί της Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ στην Ιερουσαλήμ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup.Αναφερόμενος δε στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Ρόδο με τον Κολοσσό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκειά του.
Αρχικά ο 28χρονος παίκτης του Άρη στην συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε στην οργάνωση αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ, τονίζοντας: "Αναμφίβολα ήταν σημαντική νίκη η χθεσινή. Αντιμετωπίσαμε ένα δυνατό σύνολο και γνωρίζαμε ότι στην περίπτωση που θα επικρατούσαμε, θα βρισκόμασταν επικεφαλής στον όμιλο μας. Πιστεύω κάναμε καλό παιχνίδι κυρίως στον επιθετικό τομέα. Εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

Σχετικά με την ψυχολογία στους κόλπους της ομάδος, ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε: "Για εμάς η ήττα από το Περιστέρι ήταν ένα πολύ καλό μάθημα. Εφόσον θέλαμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω ότι χτες ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη" για να συμπληρώσει λέγοντας: "Το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε με το Περιστέρι ήταν από τα χειρότερα. Αντίθετα χτες ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως ακριβώς το θέλαμε".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (27/11, 17:00) υπογραμμίζοντας: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε. Θα ξεκινήσουμε από αύριο την προετοιμασία μας και θα δούμε ποια είναι τα αδύνατα σημεία του Κολοσσού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: