Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σταθερότητα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο προπονητής του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης που αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όσο και σε υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τους «κυανόλευκους».

«Πρέπει να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη που μας στοίχισαν αρκετά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ότι έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι, που φαίνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτοί που θα αγωνιστούν θα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα και θα παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Το έχω πει πολλές φορές ότι έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ της ομάδας μας» τόνισε αρχικά, ενώ έγινε πιο συγκεκριμένος μιλόντας για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες: «Την Κυριακή δίνουμε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας και από τη στιγμή που δεν κατορθώσαμε να πάρουμε κάτι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συγκεντρωνόμαστε και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όμως το τελευταίο αποτέλεσμα μέσα στη Λάρισα έδειξε ότι είναι μια ομάδα, που λόγω ιστορίας και παικτών πρέπει να τη σέβεσαι και να την υπολογίζεις. Ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις μια ομάδα με τα καλά της στοιχεία και όχι με τα ελαττώματά της. Είναι μια ομάδα με παίκτες με δυνατότητες και ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είναι καθοριστικό το παιχνίδι για εκείνους. Θα είχαν μεγαλύτερη πίεση αν δεν κέρδιζαν τον προηγούμενο αγώνα και θα ήταν πιο δύσκολο για εμάς».

Για τον αν Ηρακλής έχει ξεπεράσει το σοκ του προηγούμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επισήμανε: «Εμείς ξεπεράσαμε γρήγορα το άσχημο αποτέλεσμα, γιατί πάντα αυτό που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι δεν πρέπει να μένεις πολύ σε ένα παιχνίδι, που προηγήθηκε. Πρέπει να κοιτάς τα καλά και όχι τα άσχημα μόνο. Εμείς δουλεύουμε πολύ καλά, τα παιδιά δουλεύουν σωστά και είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένω από αυτούς να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο το χρόνο του καλού μας παιχνιδιού γιατί είχαμε και καλά σημεία στον αγώνα που προηγήθηκε». Για ότι χρειάζεται να διορθωθεί από εδώ και στο εξής τόνισε: «Σε εμάς χρειάζεται μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι, όχι μόνο στο καλό κομμάτι αλλά και στη διαχείρισή του. Έχουμε κάποια διαστήματα που χαίρεσαι να βλέπεις την ομάδα, αλλά και διαστήματα που πρέπει να τα περιορίσουμε. Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο, στο οποίο για 90΄ λεπτά μπορούμε να κοντρολάρουμε τον αγώνα γιατί ποδόσφαιρο παίζει κι ο αντίπαλος. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στα καλά διαστήματα του αντιπάλου ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα αντιμετωπίσουμε».

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: