Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ρονάλντο: "Θα νικήσουμε μέσα στο Καμπ Νου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη για την χορηγό του εταιρεία και μίλησε για το «el classico" με την Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος άσος είπε μεταξύ άλλων: "Αυτή η Ρεάλ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Είμαστε αήττητοι τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ". Και συνέχισε: "Πιστεύω ότι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα θα έχει πολλές συγκινήσεις, αλλά επειδη εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και έχουμε δέσει μεταξύ μας, θα νικήσουμε μέσα στην έδρα τους".

Ο Πορτογάλος επιθετικός πιστεύει ότι ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος καθώς "... η Μπαρτσελόνα είναι μια φανταστική ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή".

Ο Ρονάλντο μίλησε ακόμη για τον συμπατριώτη του και προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο με τα καλύτερα λόγια λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Θέλει συνέχεια να κερδίζει και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει μιλάνε από μόνοι τους. Για αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δουλέψουν μαζί του". Στο τέλος πρόσθεσε: "Αν και είναι ένας προπονητής πολύ αυστηρός απολαμβάνω να δουλεύω μαζί του"

Δεν υπάρχουν σχόλια: