Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Γκουαρντιόλα: "Με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι"

Προσγειωμένος αλλα και ευχαριστημένος από την νίκη της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα. Παράλληλα μίλησε για τον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε πως οι "μπλαουγκράνα" πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της Δευτέρας με την Ρεάλ.

"Είχαμε κάποια σημεία όπου υπήρχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Καταφέραμε και προκριθήκαμε πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Ηταν ένας δύσκολος όμιλος, με δύο βόρειες ομάδες, την Κοπεγχάγη και την Καζάν που πάντα είναι επικίνδυνες όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Πάμε στο ντέρμπι της Δευτέρας με ανεβασμένη ψυχολογία.
Σε ερώτηση για τον Βαλντές τόνισε: "Ο Βαλντές είναι ένας εντυπωσιακός τερματοφύλακας, ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει και η σημερινή απόκρουση του στο τετ α τετ με τον Σισέ ήταν πραγματικά μεγάλη. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, παίξαμε καλύτερα το passing game και δημιουργήσαμε περισσότερο, κυρίως από τα δεξιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το επίπεδο μας, είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια το κάθε ματς είναι διαφορετικό και το ματς της Δευτέρας απέναντι στην Ρεάλ δεν θα έχει καμία σχέση".

Σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό αλλά και την χειρονομία του φιλάθλου προς τον Μέσι, είπε: "Ο Μέσι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και ποτέ δεν πέφτει. Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό, έψαξε το γκολ με τον Σισέ που είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Λούις Γκαρσία και ήταν πολύ καλά στημένος στο γήπεδο".

Για τις διαφορές του Παναθηναϊκού του Σεπτεμβρίου με τον σημερινό: "Ο σημερινός Παναθηναϊκός έχει έναν προπονητή που είναι δύο μέρες στην ομάδα και θα ήταν πολύ δύσκολο να έχει αλλάξει κάτι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: