Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Προλαβαίνει την Μπριζ ο Κοντρέρας

Τα προβλήματα απουσιών από την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ αναγκάζουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας να πιέσει τον Πάμπλο Κοντρέρας να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης, όμως δύσκολα θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για τη δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Χάβος θέλει να έχει στη διάθεσή του τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, για την κρίσιμη αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο τη Μπριζ. Στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου, ο Κοντρέρας αναμένεται να καθίσει στον πάγκο του "Δικέφαλου" του Βορρά και ο Ζουέλα θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας των "ασπρόμαυρων", δίπλα στον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση του Αγκολέζου αμυντικού στο ματς με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες, δεδομένης και της απουσίας του Στέλιο Μαλεζά.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ήδη, έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και στα μέσα του επόμενου μήνα, αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: