Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πέταξε για τη νίκη στη Μαδρίτη

Μόνο τη νίκη σκέφτεται ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα. Όπως τόνισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κατά την αναχώρηση της "ερυθρόλευκης" αποστολής για τη Μαδρίτη, η ομάδα του θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρει νίκες στα επόμενα ματς της διοργάνωσης.

Ο "Ντούντα" τόνισε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την πρεμιέρα. Κάθε παιχνίδι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όπως όλα τα άλλα ματς, θα πάμε για να κερδίσουμε. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά ό,τι σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Ούτε καν έχουμε συζητήσει για το +16. Παραδοσιακά η Ρεάλ είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες κι έχει κάποια καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι της. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μην τους δίνουμε δεύτερες επιθέσεις, να προσέχουμε την άμυνα μας και να τρέξουμε στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό το ότι επιστρέφει ο Παπαλουκάς».

Στην συνέχεια, ο "Σοφός" συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το μάθαμε και εμείς στο Μπάμπεργκ, αλλά και η Ρεάλ απέναντι στη Σαρλερουά. Οι μεγάλες ομάδες, μετά από δυσκολίες, πρέπει να δείχνουν πως είναι όντως μεγάλες. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχασαν από Σαρλερουά γιατί βρέθηκαν σε κακή μέρα. Μας περιμένει μεγάλη πίεση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιάννης Μπουρούσης: «Πάμε για να κερδίσουμε και κοιτάμε τη δική μας δουλειά. Στο ματς με την Μπάμπεργκ κανένας δεν είχε παίξει καλά. Όλοι ήμασταν τραγικοί. Η ομάδα βελτιώνεται, αλλά αυτό θα φανεί στα δύσκολα».

Τέλος, ο Γιοτάμ Χαλπερίν υπογράμμισε για την αναμέτρηση της Πέμπτης. «Ο καθένας θέλει να παίζει παντού. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας και στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ», τόνισε, ενώ για το παιχνίδι της Πέμπτης είπε: «Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν θα είναι όπως το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς. Η Ρεάλ είναι εκπληκτική ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή και θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα, αλλά δεν κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν και πάμε εκεί για να κερδίσουμε έστω και με ένα πόντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: