Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Βιεϊρίνια: "Σαχλαμάρες τα περί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού"

Καμία σημασία δεν δίνει στα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "Metrosport", χαρακτήρισε σαχλαμάρες όλα όσα τον εμπλέκουν με τους δύο "αιωνίους", ενώ υπογράμμισε πως ο δικέφαλος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ' αυτές τις ομάδες.

"Δεν ασχολούμαι με σενάρια και τέτοιες σαχλαμάρες... Καταρχάς, γιατί να θέλω να πάω σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ' αυτές τις ομάδες. Είμαστε ανταγωνιστές και εγώ θέλω μόνο ΠΑΟΚ! Αν κάποια στιγμή φύγω, θα φύγω μόνο για κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο στο εξωτερικό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ", δήλωσε αρχικά ο Bιεϊρίνια.

Ερωτηθείς για τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, τον συμπατριώτη του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, απάντησε: "Προφανώς και δεν πίστεψε ποτέ σε μένα, όσο ήταν στην Πόρτο και εγώ ανήκα στην ομάδα. Δε μου έδωσε ποτέ ευκαιρίες στα τέσσερα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Δεν έχω καθόλου σχέσεις μαζί του..."

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: