Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται πρόταση για Γκέντζογλου

Πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σάββα Γκέντζογλου ετοιμάζεται να καταθέσει στην ΑΕΚ η Τζένοα. Η ιταλική ομάδα έχει εντάξει τον διεθνή Έλληνα μεσοαμυντικό στη μετεγγραφική της λίστα και αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι επαφές των Ιταλών με τη διοίκηση της Ένωσης θα ξεκινήσουν άμεσα, έτσι ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στη Γένοβα τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά τους, οι "κιτρινόμαυροι" εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του νεαρού ποδοσφαιριστή, καθώς δε βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για τη βασική ενδεκάδα και επιπλέον, τα χρήματα που προτίθεται να προσφέρει η ιταλική ομάδα είναι αρκετά για τα δεδομένα της εποχής.

Στόχος τη διοίκησης της Ένωσης είναι τα συγκεκριμένα χρήματα να διατεθούν για τις ανανεώσεις συμβολαίων (Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο), ενώ θα γίνουν προσπάθειες να αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας, ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα (Έντερ, Πατσατζόγλου και Γκερέιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: