Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Αρης, Μπόκα, συμμαχία...

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μπόκα Τζούνιορς μίλησε για την θέληση της ομάδας να αγωνιστεί στο... Τσάμπιονς Λιγκ και για τις εμπορικές συμφωνίες με ευρωπαϊκές ομάδας, όπως ο Αρης
Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μπόκα Τζούνιορς Πάμπλο Φουέντες έκανε δηλώσεις σχετικά με τους τρόπους που ψάχνουν ώστε να αγωνιστεί κάποτε η Μπόκα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις εμπορικές συμφωνίες που έχουν σκοπό να συνάψουν με ευρωπαϊκές ομάδες.
Μάλιστα ο Φουέντες έκανε αναφορά στο φιλικό που έδωσε η Μπόκα με τον Άρη και την μεγάλη απήχηση που είχε η ομάδα στην Ελλάδα.
«Στην προπόνηση είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 8.000 οπαδοί του Άρη και τραγουδούσαν συνθήματα της Μπόκα. Ήταν εκπληκτικό», είπε ο Αργεντινός.
Σε δηλώσεις που έκανε στο «Goal News» μίλησε για την πιθανότητα μια από τις ομάδες με τις οποίες να ξεκινήσει η εμπορική συνεργασία να είναι ο Αρης «Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι πρόκειται για σκέψεις, οι οποίες βρίσκονται ακόμη στο αρχικό στάδιο. Δεν έχει γίνει ακόμη καμία επαφή, καμία συζήτηση ούτε με τον Άρη, ούτε με κάποια άλλη ομάδα. διατηρούμε όμως πολύ καλές σχέσεις και είναι μια από τις ομάδες με τις οποίες σκεφτόμαστε να κάνουμε εμπορική συμφωνία στην Ευρώπη. Υπήρξε άλλωστε μια εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και νιώσαμε πολλή αγάπη όταν παίξαμε φιλικό στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση να υπάρξει και συνεργασία μεταξύ των δυο συλλόγων και με ανταλλαγές παικτών: «Σας είπα ότι δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν υπάρχει άλλωστε, κάτι οριστικό, μιλάμε μόνο για σκέψεις και προτάσεις. Ακόμη βέβαια και στην περίπτωση που ίσχυε κάτι τέτοιο δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα. Άπτεται αποκλειστικά του αγωνιστικού τμήματος. Εγώ ασχολούμαι και έχω αναλάβει μόνο το μάρκετινγκ και την εμπορική διαχείρηση του συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: