Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Γεύμα σύμπνοιας και αποφασιστικότητας

Σε πλήρη σύμπνοια και ομόνοια τεχνική ηγεσία και παίκτες πιστεύουν ακράδαντα στην ομάδα και στις δυνατότητές τους και είναι πεπεισμένοι ότι θα πετύχουν δύο νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν με Ατρόμητο και Μπριζ στη Τούμπα. Το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά την προπόνηση, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ γευμάτισαν σε ταβέρνα της Πολίχνης, κάτι που είχαν να κάνουν εδώ και αρκετό καιρό. Στο γεύμα, που περιλάμβανε κρέατα και κόκκινο κρασί, οι παίκτες πέρασαν μερικές ώρες όλοι μαζί και αποφορτίστηκαν από την έντονη αγωνιστική πίεση.

Το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών ήταν τα δυο σερί εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με τον Ατρόμητο την Κυριακή και με την Μπριζ την ερχόμενη Πέμπτη, τα οποία θα κρίνουν πολλά για την περεταίρω πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

Διαπιστώθηκε η κοινή τους πίστη, ότι θα καταφέρουν να πάρουν δυο νίκες αποφασιστικής σημασίας σ’ αυτά τα ματς, συνεχίζοντας τον δρόμο των επιτυχιών που χάραξαν εδώ και ένα μήνα. Ανυπομονούν, μάλιστα, να περάσει – νικηφόρα φυσικά – το ματς με τον Ατρόμητο για να παίξουν τον καθοριστικό αγώνα με την Μπριζ. Ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το παιχνίδι, καθώς ξέρουν, ότι μια νίκη ισοδυναμεί με μια… ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Άρα περισσότερο χρήμα και δόξα και για την ομάδα και για τους ίδιους.

Όσο, όμως, και εάν αγωνιούν και περιμένουν πως και πως τον αγώνα υψηλού κινήτρου με την Μπριζ, συμφώνησαν ότι πρέπει να είναι αυτοσυγκεντρωμένοι πλήρως στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου ο στόχος τους είναι να «καθαρίσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι και να τελειώνουν.  
  
Την διοίκηση στο γεύμα εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης, ενώ παρόντες ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Ιωσηφίδης με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Κυριάκο Κυριάκο.

Ο Φιλομένο αντί του Μουσλίμοβιτς

Πρόβλημα δημιουργήθηκε με τον Μουσλίμοβιτς, του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι, πλέον, εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Βόσνιος φορ έπαιξε κανονικά στο σημερινό δίτερμα, αλλά μετά την προπόνηση ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα αγωνισθεί στο ματς με τον Ατρόμητο.

Την θέση του, ως παρτενέρ του Σαλπιγγίδη στην επίθεση, θα πάρει εκτός απρόοπτου ο Φιλομένο, ο οποίος θα επανέλθει στην 11άδα. Ο Χάβος αναγκαστικά θα καταφύγει στο 4-4-2, λόγω των πολλών απουσιών (Βιτόλο, Ίβιτς, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Σαβίνι και μάλλον Μουσλίμοβιτς).

Οι υπόλοιποι της 11άδας, που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, σύμφωνα και με τα όσα φάνηκαν από το δίτερμα, θα είναι οι Γκαρσία, Φωτάκης, Βιερίνια (αριστερά), Ελ Ζαρ (δεξιά) στη μεσαία γραμμή και οι Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας στην άμυνα, με τερματοφύλακα φυσικά τον Κρέσιτς. Ο Κοντρέρας αγωνίσθηκε κανονικά στο δίτερμα με τους βασικούς και είναι έτοιμος πλέον από κάθε άποψη για την επιστροφή του στους αγώνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: