Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ομπράντοβιτς: "Έχουμε έξτρα κίνητρο"

Να γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 500 αγώνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βαλένθια την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για την ομάδα του να παλέψει για τη νίκη και την καλή εμφάνιση, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Ο δεύτερος γύρος είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι αυτό είναι το 500ο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη μάς δίνει έναν επιπλέον λόγο για να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω ο κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο για να γιορτάσουμε μαζί αυτό το σημαντικό επίτευγμα του Παναθηναϊκού».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος υπογράμμισε: «Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου. Οι αντίπαλοί μας έχουν αλλάξει προπονητή (Πέσιτς αντί Χουσεΐν) και θα έχουν διαφορετικό κίνητρο. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα πρέπει να παλέψουμε και στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια αν θέλουμε να καταλάβουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης δήλωσε: «Ελπίζω να μπούμε με το δεξί στον δεύτερο γύρο, από τη στιγμή που στόχος μας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο. Το ματς με τη Βαλένθια έχει ιδιαίτερη σημασία για μας και είναι βέβαιο πως οι αντίπαλοί μας θα έχουν διαφορετική φιλοσοφία από τη στιγμή που έχουν αλλάξει προπονητή. Στο ματς της Ισπανίας είχαμε παίξει επιθετικά και το ίδιο θέλουμε και στην έδρα μας, αυτή τη φορά έχοντας και τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, καθώς η ομάδα συμπληρώνει 500 εμφανίσεις στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός έχει μακρά και σπουδαία παράδοση στην Ευρώπη και ελπίζω ο 500ος αγώνας μας να είναι νικηφόρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: