Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ηττα-σοκ με 0-2

Αγνώριστος ο ευρωπαίος Άρης λίγες μέρες μετά τον ιστορική του πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε ήττα-σοκ με 0-2 από την εξαιρετική Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα δύο γκολ ο Σουάνης.
Ο Σουάνης ήταν το πρόσωπο του αγώνα, μια και σκόραρε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.
Βεβαίως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βανγκέλι, ο οποίος είχε ανοίξει βεντέτα με τον Μαρσελίνιο.   
Πάντως, αυτό δε δικαιολογεί το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» είχαν ελάχιστες τελικές ευκαιρίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ήττα ο κόσμος του Άρη παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα συμπεριφοράς τραγουδώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό υπέρ της ομάδας τουOι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Ναφτί, Φατί, Νέτο, Καζναφέρης, Κόκε, Τσέζαρεκ. Στον πάγκο: Βελλίδης, Οριόλ, Ρουίς, Κατίδης, Μενδρινός, Χαβίτο, Πρίττας.
SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Μπέρτος, Τζάγκι, Κατόνγκο, Φλίσκας, Σουάνης, Πόι, Μαρσελίνιο.
Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Τσουμάνης, Μάνταλος, Μπόατενγκ, Κομεσίδης, Έλινγκτον, Βασιλακάκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΒΟΗΘΟΙ: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: