Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 2-1.

Το μυαλό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (αλλά και τα… κουράγια) έμειναν στο Ζάγκρεμπ, του Μπάντοβιτς όμως ήταν στους τρεις βαθμούς. Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 2-1.
Χωρίς καθαρή σκέψη, φαντασία και, κυρίως, δυνάμεις παρουσιάστηκε στο γήπεδο της Κέρκυρας ο ΠΑΟΚ, με τους «Φαίακες» να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να κερδίζουν σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς.
Η αμυντική γραμμή του «δικέφαλου του Βορρά» αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους γηπεδούχους, που αν ήταν περισσότερο ψύχραιμοι θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει τη διαφορά στο σκορ.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο για τον «Μπόσκο» και τους ποδοσφαιριστές του, αφού εκείνοι του Μάκη Χάβου δεν δικαιολόγησαν σε καμία περίπτωση τον τίτλο του φαβορί που είχαν, πολύ περισσότερο με την ψυχολογία υπέρ τους μετά τη νίκη-πρόκριση στο Ζάγκρεπ επί της Ντιναμό.
Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Ηλίας Ιωάννου (1-0), αιφνιδιάζοντας ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε μία από τις τελευταίες φάσεις του πρώτου 45λεπτου, όταν ο Αθανασιάδης έφερε στα ίσια το ματς (1-1). Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… φωτοτυπία του πρώτου στο ξεκίνημά του, με τον Ιεροκλή Στολτίδη να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του (2-1, 49΄), ένα σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.
Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας, Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Ιωάννου, Μακρής
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Μπαλάφας, Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Σαβίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: